Tel: +36 20 517 9074

Elolvastam és tudomásul veszem a GDPR tájékoztatóban foglaltakat

Ingyen házhozszállítás magánszemélyeknek: 80.000,-+áfa
Óvjuk és tegyük együtt egészségesebbé
környezetünket!
GarMed
Nyelv
Magyar English
Kövess a Twitteren!
   
Biogazdalkodás
Az utóbbi években megnövekedett azon termesztők száma, akik egyöntetűen felismerték, hogy saját egészségük érdekében szűk környezetük minőségi változtatásával tudnak elsősorban tenni.

Élelmiszerünk, környezetünk minősége talajaink minőségétől függ. Mivel a  talaj élő rendszer, megfelelően kell táplálnunk. Az összes egészségügyi probléma  a talajtól indul el, amely a  megtermelt élelmiszeren keresztül az emberig terjed. Ha a talaj beteg, az emberiség is beteg.
Őseink természettel való bölcs együttélése a követendő példa. Ezt a célkitűzést kizárólag együttműködve és egyéni erőfeszítésekkel tudjuk megvalósítani.

Bio gazdálkodásban is megnyílt a lehetőség a konvencionális termesztéshez hasonló eredmények elérésére. A legnagyobb gond mindezidáig a minőségi és mennyiségi tápanyag utánpótlás volt.
A  VIANO és OSMO KOMPLEX, HOSSZÚ HATÁSÚ, GRANULÁLT, BIO MINŐSÍTETT szerves növénytápokkal megoldódnak ezek a gondok.

Az OSMO és VIANO szerves- és ásványi eredetű tápcsaládok optimális megoldással szolgálnak a talajok természetes és hatékony tápanyag utánpótlásához.
A modern technológiával gyártott granulátum formájú komplex NPK szerves tápokkal megfordíthatóak a talajok egyre gyakrabban tapasztalt káros folyamatai: a túlterheltség következtében fellépő tápanyaghiány, a jótékony baktériumflóra hiánya, vagy csökkent jelenléte; a túlzott műtrágya használat okozta talajszikesedés.

A természet bőségesen meghálálja a természetes anyagok visszapótlását a talajba.

Főoldal| Termékek| Kapcsolat| Oldaltérkép| Jóváhagyás| Adatvédelmi Szabályzat


.:: GarMed : © 2010-2018 GarMed Kft. : VIANO képviselet www.garmed.hu ::.

Kertápolás, Kertberendezés, Madárgondozás, Kálcium-klorid környezetbarát jégmentesítés, Faszánkók, Szánkó kiegészítők

GarMed