Tel: +36 20 517 9074

Elolvastam és tudomásul veszem a GDPR tájékoztatóban foglaltakat

Over 80.000 order value the transport is FREE!
Protect and make more healty our environment!
GarMed
Languages
Magyar English
Kövess a Twitteren!
   
Organic Farming
Az utóbbi években megnövekedett azon termesztők száma, akik egyöntetűen felismerték, hogy saját egészségük érdekében szűk környezetük minőségi változtatásával tudnak elsősorban tenni.

Élelmiszerünk, környezetünk minősége talajaink minőségétől függ. Mivel a  talaj élő rendszer, megfelelően kell táplálnunk. Az összes egészségügyi probléma  a talajtól indul el, amely a  megtermelt élelmiszeren keresztül az emberig terjed. Ha a talaj beteg, az emberiség is beteg.
Őseink természettel való bölcs együttélése a követendő példa. Ezt a célkitűzést kizárólag együttműködve és egyéni erőfeszítésekkel tudjuk megvalósítani.

Bio gazdálkodásban is megnyílt a lehetőség a konvencionális termesztéshez hasonló eredmények elérésére. A legnagyobb gond mindezidáig a minőségi és mennyiségi tápanyag utánpótlás volt.
A  VIANO és OSMO KOMPLEX, HOSSZÚ HATÁSÚ, GRANULÁLT, BIO MINŐSÍTETT szerves növénytápokkal megoldódnak ezek a gondok.

Az OSMO és VIANO szerves- és ásványi eredetű tápcsaládok optimális megoldással szolgálnak a talajok természetes és hatékony tápanyag utánpótlásához.
A modern technológiával gyártott granulátum formájú komplex NPK szerves tápokkal megfordíthatóak a talajok egyre gyakrabban tapasztalt káros folyamatai: a túlterheltség következtében fellépő tápanyaghiány, a jótékony baktériumflóra hiánya, vagy csökkent jelenléte; a túlzott műtrágya használat okozta talajszikesedés.

A természet bőségesen meghálálja a természetes anyagok visszapótlását a talajba.

Home| Products| Support| Site map| Jóváhagyás| Adatvédelmi Szabályzat


.:: GarMed : © 2010-2018 GarMed Ltd. : VIANO Hungarian Distributor .::www.garmed.hu::.

Garden equipment, Garden care, Bird care, Winter seasonal product

GarMed