Tel: +36 20 517 9074

Elolvastam és tudomásul veszem a GDPR tájékoztatóban foglaltakat

Ingyen házhozszállítás magánszemélyeknek: 80.000,-+áfa
Óvjuk és tegyük együtt egészségesebbé
környezetünket!
GarMed
Bemutatkozás

GARMED KFT

Az 1993-ban alapított cég családi vállalkozásként indult. Tevékenységi körei kereskedelem, valamint termékfejlesztés. 1995-től a multinacionális barkács áruházláncok magyarországi megjelenésével ezen kör egy újabb területtel: a marketing tanácsadással bővült.

Az évről évre növekvő tendenciát mutató üzletág a kertépítési termékek tervezéséhez, gyártatásához és forgalmazásához kapcsolódik. A cég által tervezett növénytartók, növénytámaszok, kerti bútorok és kerti építmények értékesítési piacai Magyarország, Románia, Ausztria és Franciaország. Képzett munkatársak garantálják a termékek minőségét, funkcionalitását, a legjobb ár értékarányt. Megbízható minőségű termékeink, magas szintű értékesítési támogatással párosulva hosszútávon garantálják  vásárlóink hűségét.

Több éves tervezői tapasztalattal kialakított termékskálánkban a vásárlói igényeknek megfelelően mind  hagyományos, mind modern stílusú termékek megtalálhatóak. Termékeink luc-, tölgy-, akác- és bükkfából készülnek. Az egyes fafajok legfőbb jellemzőit kihasználva értük el a gyártott termékek hosszú távú felhasználhatóságát.

Cégünk 2010 óta növényápolás terén is a jövő szempontjából fenntartható környezetkímélő módszereket ajánlja az érdeklődő kiskerttulajdonosoknak, kertészeknek, növénytermesztőknek, Bio termesztőknek. Az OSMO és VIANO környezetkímélő (BIO Tüv Nord minősítésű) komplex NPK szerves növény tápokkal lehetőséget biztosítunk az egészséges talajélet visszaállításához, a növények számára létfontosságú optimális tápanyag gazdálkodáshoz.

Tudjuk, hogy a hosszú távú siker titka, üzleti szférától függetlenül, a tiszteleten és odafigyelésen alapuló kapcsolattartás, együttműködés.

Célkitűzésünk:

 -   a felhasználói igények figyelembe vételével, olyan termékek ajánlása, melyek biztosítják vásárlóinknak  az egészséges életviteltkellemes időtöltést, kikapcsolódást, valamint  kényelmes létet.

-   termékeinkkel továbbiakban is olyan  kert,- és természetbarát  követőkre találni,  akik tisztelettel adóznak a , napjainkra már létfontosságúvá vált környezetkímélésnek.

A talajélet egészsége saját egészségünk forrása !

A Kert energiával,  örömmel tölt el, összehoz embertársainkkal és jobbá teszi a világot.

Minden kedves látogatónknak kívánunk jó barangolást, kellemes időtöltést webáruházunk oldalain.

Szeretettel várjuk Önöket vásárlóink körében ! Forduljanak felénk bizalommal ; segítünk vásárlás előtti döntéseikben.

Kis-és nagykereskedő partnerek kéréseire  készséggel állunk rendelkezésre.

Tegyük együtt élhetőbbé környezetünket !


Főoldal| Termékek| Kapcsolat| Oldaltérkép| Jóváhagyás| Adatvédelmi Szabályzat


.:: GarMed : © 2010-2018 GarMed Kft. : VIANO képviselet www.garmed.hu ::.

Kertápolás, Kertberendezés, Madárgondozás, Kálcium-klorid környezetbarát jégmentesítés, Faszánkók, Szánkó kiegészítők

GarMed