Tel: +36 20 517 9074

Ingyen
Szállítás

Ingyen házhozszállítás magánszemélyeknek: 80.000,-+áfa
Óvjuk és tegyük együtt egészségesebbé
környezetünket!
GarMed

Hasznos tanácsok

Őszi teendők a kertben - Szerves tápanyagutánpótlás

A tápanyag visszapótlása a talajokba a növénytermesztés sarkalatos kérdése. Egy jó minőségű, szerves anyagban gazdag, 2-3% humusztartalmú talajban ...


Tovább »Tovább »

Kalcium-klorid (CaCl2) - Környezetbarát jégmentesítés és csúszásmentesítés

Kalcium-klorid A kalcium-klorid alkalmas mind a megelőző kezelésre (havazás, eső előtti kijuttatás), mind az utókezelésre (már lehullott csapadék, hó, kialakult jégpáncél olvasztására).  Tovább »Tovább »

A szánkóról

[hu]A szánkóról[/hu][en]About sledges[/en] A manapság elérhető típusok széles választékából kiválasztani a megfelelő fa-, vagy műanyag szánkót elég bonyolult dolognak tűnhet, mivel mindegyik modell a saját előnyeit kínálja a felhasználónak. Tovább »Tovább »

Madárfigyelő

Madárfigyelő Madáretető, vagy madárodú vásárlásával Ön aktív részese lehet az élővilág egyik legcsodálatosabb fajának megfigyelésében, védelmében. Tovább »Tovább »

Kutyaház vásárlási tanácsadás

Kutyaház vásárlás, tanácsadás A megfelelő méretű kutyaház kiválasztásához hasznos tudni a kutyafajta méreteit. Tovább »Tovább »

Őszi gyepápolás környezetvédő szerves NPK növénytápokkal

Őszi gyepápolás Lassan magunk mögött hagyva az elmúlt kánikulai időszak vízparti élményeit, visszatérünk saját kertünkbe, felmérjük az aszály okozta károkat és felépítjük őszi, rutinszerű kertgondozási tervünket. Tovább »Tovább »

Őszi rózsaápolás

Őszi rózsaápolás Érdemes egy alapos talajjavítással,  indítanunk az őszi munkálatokat a rózsák körül, mellyel felkészíthetjük növényeinket a szélsőséges téli időjárási viszonyokra...a felső 10 cm-es rétegbe szórjunk 1 marék szerves Osmo rózstápot, melyet alaposan keverjünk össze a talajjal. Tovább »Tovább »

Komplex NPK szerves növénytápok

Komplex NPK szerves növénytápok
Amit az Osmo és Viano Komplex NPK Szerves növénytápokról érdemes tudni...


Tovább »Tovább »

Komposzt készítés

[hu]Komposzt készítés[/hu][en]Tipps to make compost [/en]
A komposztálás egy egyszerű, kézenfekvő megoldás a háztartásokban, kertben felgyülemlett szerves hulladékok eltüntetésére. Tovább »Tovább »

Zöldségek háztáji termesztése BIO módszerrel

Zöldségek  BIO módszerrel A zöldségek egészséges fejlődéséhez a megfelelő tápanyagellátás szükséges, ám ehhez ismernünk kell az egyes fajták különböző talaj-, illetve tápanyagigényeit. Tovább »Tovább »

Paradicsom háztáji termesztése BIO módszerrel

Paradicsom  BIO módszerrel A paradicsom és a paprika foszfor (P) és káliumigényes (K) növény. Szabadföldbe  soha ne ültessük paradicsomot kétszer egymás után ugyanarra a helyre, mert...
Tovább »Tovább »

Tavaszi kertgondozás

Tavaszi kertgondozás Így tavasz kezdetén a tartós hideg napok elmúltával végre valahára kimozdulhatunk kertünkbe és nekikezdhetünk egy alapos kerti nagytakarításnak. Miközben kertünk arculata kezdi visszanyerni pompáját, ugyanúgy nyerjük vissza... Tovább »Tovább »

Tavaszi gyepápolás

Tavaszi gyepápolás Mivel kertünk legnagyobb felületét többnyire a gyep teszi ki, és annak állapota rányomja hangulatát kertünk összképére, így érthető, hogy  tavaszi munkálataink közt mielőbb szeretnénk a gyepkarbantartást elvégezni. Tovább »Tovább »

Kertitó tisztítása, karbantartása

Kertitó tisztítása, karbantartása Akárcsak a növények, a kerti tó is állandó gondoskodást igényel, mivel folyamatos változásban van. A benne lévő növény-, állat-, és apró mikroszkopikus élővilág hulladékanyagai ideális feltételeket biztosítanak a zöldalga kialakulásának, és elszaporodásának. Tovább »Tovább »

Növénytartó beültetési útmutató

Növénytartó beültetése A beültetéshez szükségünk van agyag granulátumra vagy kavicsra és megfelelő minőségű virágföldre... Tovább »Tovább »

Vásárlói tájékoztató fa építményekhez, bútorokhoz

Vásárlói tájékoztató fa építményekhez, bútorokhoz

Az árut vásárlástól számítva legkésőbb 2 héten belül  (az összeszerelést megelőzően) ellenőrizni kell.

Tovább »Tovább »

Bútor kezelés, karbantartás

Bútor kezelés, karbantartás Felületkezeléssel a fát megóvhatjuk a beszürküléstől, megtarthatjuk annak természetes színét, vagy igény szerint, erezetét megtartva színezhetjük is. Tovább »Tovább »

A lucfenyő jellemzői és karbantartása

A lucfenyő jellemzői és karbantartása A bútorok rendszeres tisztítása elengedhetetlen feltétele azok esztétikus felületének megőrzéséhez. Tovább »Tovább »

Organikus kert - növénytársítások

Kevés energia befektetés és sok segítség a természettől...növénytársítások Tovább »Tovább »
Főoldal| Termékek| Üzleti feltételek| Adatvédelem| Kapcsolat| Oldaltérkép


.:: GarMed Webáruház : © 2010-2014 GarMed Kft. : OSMO & VIANO képviselet www.garmed.hu ::.

OSMO konyhakerti szerves tápok.  Kertápolás, Kertberendezés, Madárgondozás, Kálcium-klorid környezetbarát jégmentesítés, Faszánkók, Szánkó kiegészítők

GarMed