Tel: +36 20 517 9074

Elolvastam és tudomásul veszem a GDPR tájékoztatóban foglaltakat

Ingyen házhozszállítás magánszemélyeknek: 80.000,-+áfa
Óvjuk és tegyük együtt egészségesebbé
környezetünket!
GarMed
Nyelv
Magyar English
Kosaram
Kosara üres!

Oyta-Shells Kalcium, 25 kg

Nyomtatóbarát
Oyta-Skaller Kalcium
Gyári kód: BC11102


GarMed

Ajánlás:
  • megőrzi madárállománya egészségét.
  • könnyű használat-nagyobb hatékonyság
  • használatával javul az állomány egészségi állapota

   Ismertető   Adatlap  

Az Oyta 17%-al magasabb Kalcium szinthez  juttatja madarait a régi hagyományos táplálék kiegészítőkhöz képest. Rendkívül  fontos a madár csontozatának- és a tojás egészséges kialakulásának  szempontjából.
Több mint 10.000 éve fjordok fenekén leülepedett osztriga, rák és  csigaváz adja az alapját. Az összezúzott OYTA-Shells szemcsék durvák, laposak és könnyűek, nem éles szélűek, a takarmányban homogénen elkeverhetőek.

Az OYTA-Shells oldhatósága az emésztőcsatornában ideálisnak mondható. Nem olyan gyorsan oldódik, mint a takarmánymész finom szemcséi, és nem olyan lassan, mint a kemény mészkőőrlemény. Mint például az egyszerű kagylóhéjdara, mely részben emésztetlenül távozik az emésztőcsatornából, és problémát okozhat a későbbiekben a trágya illetve hígtrágya kezelésénél.

OYTA-Shells a speciális struktúrája révén a zúzógyomorban halmozódik fel, így a szervezetet folyamatosan el tudja látni kalciummal. Ezzel a kalciumforrással táplált madarak vérében kb. 17%-kal magasabb a kalcium tartalom, mint azoknak, amelyeket csak takarmánymésszel etettek.

Hatóanyaga nagyban elősegíti a tojáshéj keménységét. Használatával egészséges, fényes tojáshéj nyerhető és megelőzhető a tojástörés.

Folyamatos használatával elkerülhető a tojó kalcium tartalékainak idő előtti kiürülése, így a szaporodó képességének korai megszűnése. Az aktív tojásrakás időtartama kitolható.

Magasabb tojáshozamú madarak kalciumigényét is képes fedezni, ugyanis a tojók igény szerint szelektálni tudják a takarmányból az OYTA-Shells szemcséket.

Optimális megoldás, különösen zárt tartás esetén, a tenyészállatai tenyészidejének meghosszabbítására, a növendék állatok csontozatának optimális fejlődésének elősegítéséhez.

Használja  termékeinket egy teljesen egészséges madárállomány kiterjesztéséért !
(Bővebb  információ: http://citrex.hupont.hu  oldalon)

 


Egységsúly: 25 kg
Főoldal| Termékek| Kapcsolat| Oldaltérkép| Jóváhagyás| Adatvédelmi Szabályzat


.:: GarMed : © 2010-2018 GarMed Kft. : VIANO képviselet www.garmed.hu ::.

Kertápolás, Kertberendezés, Madárgondozás, Kálcium-klorid környezetbarát jégmentesítés, Faszánkók, Szánkó kiegészítők

GarMed