Oyta-Shells Kalcium, 25 kg Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása
 Oyta-Shells Kalcium, 25 kg

Ajánlás:
  • megőrzi madárállománya egészségét.
  • könnyű használat-nagyobb hatékonyság
  • használatával javul az állomány egészségi állapota

 Egységsúly: 25 kg
Ismertető

Az Oyta 17%-al magasabb Kalcium szinthez  juttatja madarait a régi hagyományos táplálék kiegészítőkhöz képest. Rendkívül  fontos a madár csontozatának- és a tojás egészséges kialakulásának  szempontjából.
Több mint 10.000 éve fjordok fenekén leülepedett osztriga, rák és  csigaváz adja az alapját. Az összezúzott OYTA-Shells szemcsék durvák, laposak és könnyűek, nem éles szélűek, a takarmányban homogénen elkeverhetőek.

Az OYTA-Shells oldhatósága az emésztőcsatornában ideálisnak mondható. Nem olyan gyorsan oldódik, mint a takarmánymész finom szemcséi, és nem olyan lassan, mint a kemény mészkőőrlemény. Mint például az egyszerű kagylóhéjdara, mely részben emésztetlenül távozik az emésztőcsatornából, és problémát okozhat a későbbiekben a trágya illetve hígtrágya kezelésénél.

OYTA-Shells a speciális struktúrája révén a zúzógyomorban halmozódik fel, így a szervezetet folyamatosan el tudja látni kalciummal. Ezzel a kalciumforrással táplált madarak vérében kb. 17%-kal magasabb a kalcium tartalom, mint azoknak, amelyeket csak takarmánymésszel etettek.

Hatóanyaga nagyban elősegíti a tojáshéj keménységét. Használatával egészséges, fényes tojáshéj nyerhető és megelőzhető a tojástörés.

Folyamatos használatával elkerülhető a tojó kalcium tartalékainak idő előtti kiürülése, így a szaporodó képességének korai megszűnése. Az aktív tojásrakás időtartama kitolható.

Magasabb tojáshozamú madarak kalciumigényét is képes fedezni, ugyanis a tojók igény szerint szelektálni tudják a takarmányból az OYTA-Shells szemcséket.

Optimális megoldás, különösen zárt tartás esetén, a tenyészállatai tenyészidejének meghosszabbítására, a növendék állatok csontozatának optimális fejlődésének elősegítéséhez.

Használja  termékeinket egy teljesen egészséges madárállomány kiterjesztéséért !
(Bővebb  információ: http://citrex.hupont.hu  oldalon)

 


Adatlap
SÚLY
Egység Súly 25 kg
KISZERELÉS
Zsák 25 kg
Raklap -?-
ANYAG
Készült Oyta-Shaller Kalcium